Wednesday, 30 March 2011

♥♥ | FINEART DEPARTMENT | ♥♥


FINEART DEPARTMENT
since 2010-2011

~.~ ini la geng cik pqa sepanjang upper form nie , dis is FINEART department . kiteorg dalam satu bidang yang sama even different class . ok , introduce sorang2 .
de first is we all punye NADI , ayahnde ERUAN ADNAN . dia lah yang byk beri tunjuk ajar , ilmu , semangat , belanje makan DOMINOS (: and everything laa . tanpe beliau , maybe kteorg still di takok yang lame .
secondly is my BLOOD , NURUL NABILAH MOHD SHAH a.k.a. BELLA . die la yang slalu ngn cik pyqa , ta kesah la g mane2 , mesti ngn die . kalo die cuti , sorang2 la cik pyqa nmpknye . slalu jgkk gado ngn die , tp dalam gado tue la , kite kenal hati budi die . hehe . onemore thing yang ade kt BELL yang pyqa suke ialah die slalu bakup kawn , tu sbbnye cik pyqa syg bell . (:
thirdly is my NGADE-NGADE , AMIRRUL AFFIK TUMIAN a.k.a ATOM , die sorg yang fanatik giler warne BIRU . entah apela yang istimewa sgt kn . hehe , sorg yang bertanggungjawab , agak pendiam , cehh , pendiam ke ? haha , xkesah laa , nthen boley dikirakan suke wat keje sorg ( kalo nga badmood ) tp kalo die marah , nk gugur jantong cik pyqa . mirul mirul ,, hiishhh .
forthly is my LAUGH , MUHAMMAD NABIL AZAHARI a.k.a nabil , seronok kawan ngn die , cos die slalu wat cik pyqa ketawe . kekadang nga badmood , tgk muka si nabil nie , tros rase nk senyum plus gelakk . semue ade laa , cik pyqa da la satu dorm ngn miss F die . so , cm jdkk poswomen laa .hehe . kalo la de gado ngn encik nbail nie , cepat je bek cos due2 bukn jenis pendendam .
yang kelimaa , jeng jeng jeng , miss world 2010-2011 , miss SKAIRA BAKHRI atau name pnjangnye , SITI KHAIRANI MUHD KHIRU BAKHRI . panjang btol name budak sorang nie . hehe (: nie la pompuan terakhir yg ade kt fineart department , nk kirekan , 3 org je laa bunga dalam group nie , yg lain2 semue kumbang , so selamat sikit laa . skaira suke sgt ngn korea , kiteorg slalu jgkk usik usik die , like sorry sorry , super junior dll .
next turn is my TELETUBBIES , BOBO a.k.a MUHAMMAD FAIZ RAHMAN . nk thu xnpe pgl die bobo , coss member bek sy , cik nadyatony suke sangt sakat si faiz nie (: lgpon bobo paling comel dlm group nie , ade sepasang mate yang cntik berwarne coklet n bulu mate yg lentik , ala ala pompuan gitu ,. hehe (: faiz seorg yg humble tw , suke sgt kwn ngn die cos die nie amikk berat pasl org len . cehh , bangge la tu .
sevenly is my NASIR BILAL KHAN , muahaha , not la , his name is MUHAMMAD HAZWAN MOHD ZAKI , pggl wan je (: die nie pelik sikit , suke sgt wt bende yg pelik2 . hehe , act , die dulu opsyen theater , nek upper form , die tuka , msokk group kiteorg , visual department , n now , die da bley wt karya realistik tw , n die hebat dlm photografic . love youu la wah .
and de lastly , my SUPERHERO , SYED MUHAMMAD IZREEN SAID ZAIDI , boly join skaira laa name qw nie syed , panjang bebeno . hehe , dalam kalangan kumbang kumbang yg ade dlm fineart department nie , syed laa kumbang yang paling active dlm sukan tw , olahraga , football , tu sbbnye badan die tuff , haha , tp yang paling sonok pasl syed nie , die kuat sgt makan and tinggi . hahaha , btw , slalu jgkk usik2 syed nie , iloveyouu la , rindu kt qw laa  ,hahaha . seronok kenekn die . 

lastly , hope kite still kawn even da kuar skola nnti . same2 masok uitm shah alam ye , amin , nnti ley jmpe ayahnde kite lg . 
salam syg : pyqa .

No comments:

Post a Comment